Urządzenia i Akcesoria
Lentil Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces (approx. 1 sm. onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tbsp
-
paprika2 tsp
-
dried brown lentils5 oz
-
water divided30 oz
-
10 oz white button mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)cremini mushrooms sliced (approx. ¼ in.)10 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
low fat sour cream3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Vegetarian Chili
50 min