Lentil Mushroom Stroganoff
TM6 TM5

Lentil Mushroom Stroganoff

3.9 (112 ocen)

Składniki

  • 3 ½ oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 sm. onion)
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tsp paprika
  • 5 oz dried brown lentils
  • 30 oz water, divided
  • 10 oz cremini mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)
    lub 10 oz white button mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 2 tbsp Dijon mustard
  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • 2 tsp dried thyme
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz low fat sour cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
657 kJ / 157 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy