Urządzenia i Akcesoria
Lentil Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces (approx. 1 sm. onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tbsp
-
paprika2 tsp
-
dried brown lentils5 oz
-
water divided30 oz
-
10 oz white button mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)cremini mushrooms sliced (approx. ¼ in.)10 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
low fat sour cream3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min