Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1069 mg
Białko
21 g
Kalorie
3251 kJ /
777 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
50 Min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min