Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1069 mg
Białko
21 g
Kalorie
3251 kJ /
777 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min