Urządzenia i Akcesoria
Lentil Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried black lentils12 oz
-
30 oz watervegetable stock30 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
garlic cloves to taste6
-
baby spinach plus extra to serve9 oz
-
cucumber½
-
cherry tomatoes10
-
pomegranate molasses1 oz
-
feta cheese crumbles
-
microgreens to garnish
-
fresh parsley leaves to garnish
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
122 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2229.5 kJ /
532.9 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Hummus
10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min