Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Red Lentil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
broccoli stems only12 oz
-
shallots in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
water24 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
nutritional yeast4 tbsp
-
dried red lentils4 oz
-
broccoli florets small8 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red pepper flakes to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
817.5 kJ /
195.4 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Green Shakshuka
40 min