Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Red Lentil Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
broccoli stems only12 oz
-
shallots in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
water24 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
nutritional yeast4 tbsp
-
dried red lentils4 oz
-
broccoli florets small8 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red pepper flakes to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
817.5 kJ /
195.4 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min