Urządzenia i Akcesoria
Asian master stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1607 g
Składniki
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1607 g
Sód
9348.8 mg
Białko
115.7 g
Kalorie
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Tłuszcz
80.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
24.7 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Green onion flatbreads
55 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min