Urządzenia i Akcesoria
Asian master stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1607 g
Składniki
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1607 g
Sód
9348.8 mg
Białko
115.7 g
Kalorie
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Tłuszcz
80.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
24.7 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice powder
10 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Fish stock
35 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Jaffa madeleines
30 min