Urządzenia i Akcesoria
Master stock chicken
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Master stock
-
water1000 g
-
light soy sauce70 g
-
dark soy sauce20 g
-
Shaoxing wine20 g
-
salt½ tsp
-
cinnamon quill½
-
star anise1
-
fennel seeds1 tsp
-
whole cloves2
-
orange peel (4 x 3 cm), no white pith1 piece
Chicken
-
chicken winglets skin on800 g
-
rice wine vinegar150 g
-
molasses1 tbsp
-
Chinese five spice1 tbsp
Salad
-
carrots cut into thirds200 g
-
spring onions/shallots white parts only, cut into thirds4
-
radishes120 g
-
daikon peeled and cut into cubes (3 cm)200 g
-
fresh green chilli cut into halves and deseeded1
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded1
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
lemon juice only½
-
sesame oil1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
roasted unsalted peanuts50 g
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1890.8 mg
Białko
42 g
Kalorie
2749 kJ /
654.5 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal oelek
20 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Thai red curry paste
10 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Wasabi mayonnaise
10 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min