![Master stock chicken Master stock chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FB67733-033B-42E1-858A-30B74F148666/Derivates/3B5C870F-BC17-474A-83D5-CC0450A9D4A1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 1890.8 mg
Alternatywne przepisy
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Chicken stock paste
45 分钟
San bei ji (three cup chicken)
35min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 分钟
Kung Pao chicken
1h 30min
Char siew sauce
10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min