Urządzenia i Akcesoria
Banh mi (Vietnamese sandwich)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Marinated pork
-
boneless pork shoulder cut into slices (approx. 1 cm thick)300 g
-
sugar60 g
-
fish sauce2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eschalots2
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
fresh lemongrass white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)1 stalk
-
water500 g
-
vegetable oil for frying
Pickled carrot
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons1
Chicken liver pâté
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 60 g)½
-
salted butter40 g
-
chicken livers washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)250 g
-
fish sauce2 tsp
-
brandy1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
Assembly
-
baguette (see Tips)1
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
pickled jalapeño chillies10 slices
-
cucumber cut into thin slices¼
-
fresh coriander leaves to serve4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1795 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
3150.3 kJ /
750.1 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Wonton soup (pork)
45 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Char siew sauce
10 min
Wonton soup
1 godz.