Urządzenia i Akcesoria
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Blue matcha ice cream
-
blue matcha powder (see Tips)1 tbsp
-
hot water3 tbsp
-
egg yolks3
-
sugar80 g
-
pouring (whipping) cream250 g
Sweetened coconut cream
-
coconut cream250 g
-
potato starch1 tsp
-
caster sugar1 tbsp
Black sticky rice with taro
-
black glutinous rice (see Tips)250 g
-
cold water plus extra for soaking900 g
-
boiling water1500 g
-
salt2 tsp
-
taro peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)200 g
-
coconut cream250 g
-
caster sugar145 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tbsp
-
coconut flakes toasted, for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1160.2 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
4713.6 kJ /
1122.3 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
44.8 g
Węglowodany
124.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Gula Melaka Kaya
35 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Tahini
20 Min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min