Urządzenia i Akcesoria
Korean marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
430 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
7270.7 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
130.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Kashmiri garlic naan
1 godz. 50 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Teriyaki sauce
25 min