Korean marinade
TM6 TM5 TM31

Korean marinade

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger
  • 100 g pear, unpeeled and cored
  • 120 g water
  • 120 g soy sauce
  • 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
  • 20 g rice wine vinegar
  • 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
  • 1 tbsp sesame oil

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
2232 kJ / 531.4 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
77.1 g
Tłuszcz
23.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Błonnik
10.9 g
Sód
7985.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy