Urządzenia i Akcesoria
Korean marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
430 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
7270.7 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
130.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Beef stock paste
3 godz.
Korean fried chicken
4 godz.
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Thai Iced Tea
2 godz. 25 min
Umami paste
5 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min