Urządzenia i Akcesoria
Korean marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
430 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
7270.7 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
130.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Swiss Rösti
9h
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Pear shrub
48h 35min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Pork Balls
20min
Cranberry and rosemary chutney
45min
Kimchi butter
1h 10min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Bourbon pork ribs
5h 50min