Urządzenia i Akcesoria
Chicken 65 and green chutney
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
ground coriander2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
cornflour (see Tips)40 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
eggs2
-
limes juice only (approx. 40 g)2
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm) (see Tips)700 g
Green chutney
-
pistachios20 g
-
fresh mint leaves (approx. ½ bunch) (see Tips)20 g
-
fresh coriander stalks and leaves only60 g
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred4
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water2 - 3 tsp
-
salt½ tsp
Assembly
-
vegetable oil for frying800 g
-
fresh curry leaves20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
730.2 mg
Białko
26 g
Kalorie
2298.5 kJ /
547.2 kcal
Tłuszcz
44.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garam masala
10 min
Madras curry powder
15 min
Mint and peanut chutney
35 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Tandoori chicken
45 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Chicken korma
45 min