Urządzenia i Akcesoria
Tuna nicoise salad (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice only½
-
kefir (see Tips)40 g
-
apple cider vinegar (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water1000 g
-
kipfler potatoes peeled and cut into halves lengthways8
-
eggs4
-
fresh green beans trimmed200 - 300 g
-
tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)400 g
-
extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
-
mixed leaf salad120 g
-
cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters200 g
-
pitted Kalamata olives drained50 - 100 g
-
fresh anchovies drained8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1917.8 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
2411.7 kJ /
574.2 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon niçoise salad
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mexican corn salad
25 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Tuna stew with potatoes
40 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min