![Tuna nicoise salad (gut health) Tuna nicoise salad (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BECCE8A9-C1CE-4016-8153-E598A44D8F82/Derivates/65553A01-16F7-4638-925F-1E1927175541.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1917.8 mg
Alternatywne przepisy
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Middle Eastern planked salmon
1hod. 40min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min