Urządzenia i Akcesoria
Tuna nicoise salad (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice only½
-
kefir (see Tips)40 g
-
apple cider vinegar (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water1000 g
-
kipfler potatoes peeled and cut into halves lengthways8
-
eggs4
-
fresh green beans trimmed200 - 300 g
-
tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)400 g
-
extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
-
mixed leaf salad120 g
-
cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters200 g
-
pitted Kalamata olives drained50 - 100 g
-
fresh anchovies drained8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1917.8 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
2411.7 kJ /
574.2 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Steamed fish with green mash
50 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Simple steamed salmon
30 min