Urządzenia i Akcesoria
Spiced paneer parcels
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Coriander spice paste
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing30 g
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
lemon juice20 g
-
olive oil20 g
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
double cream100 g
Paneer parcels
-
paneer cut into pieces (2-3 cm - see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294.5 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2287.9 kJ /
544.7 kcal
Tłuszcz
49.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabji (vegetable) curry
30 min
Palak paneer
45 min
Palak Paneer
45 min
Paneer makhani
45 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Rogani kumbh
45 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Paneer Makhani
1 godz.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Chilli paneer
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min