Paneer tikka
TM6 TM5 TM31

Paneer tikka

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
  • ½ tsp salt
  • 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
  • 250 - 300 g paneer, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
  • cold water, for soaking
  • olive oil, for brushing
  • 1 tsp garam masala (see Tips), for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
683.2 kJ / 162.7 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
14.2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
1.5 g
Sód
276.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy