Urządzenia i Akcesoria
Seared tuna on chilli bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
804.4 mg
Białko
40.9 g
Kalorie
2347 kJ /
558.8 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min