![Seared tuna on chilli bean mash Seared tuna on chilli bean mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/323A1A54-DA71-4860-9370-4B4FB5407BCA/Derivates/28BC37D5-F84B-41D1-B467-14B16513E47C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Białko
- 40.9 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 804.4 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Citrus seafood salad
1 Std.
Warm wasabi potato salad
30 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Turmeric fish
30 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Miso salmon broth
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn saganaki with feta
35min