Urządzenia i Akcesoria
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Cabbage rolls
-
cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)12
-
water1000 g
-
potatoes cut into pieces (1 cm)500 g
-
dried red lentils rinsed300 g
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
feta cheese crumbled200 g
-
onions cut into quarters2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
liquid vegetable stock (see Tips)300 g
Mushroom sauce
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water150 g
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onion cut into halves1
-
unsalted butter20 g
-
button mushrooms cut into slices200 g
-
white wine50 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
Vegetable stock paste or to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice10 g
-
fresh dill leaves only, to garnish (optional)1 sprig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
707.1 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
2969.3 kJ /
709.7 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
15.6 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
79.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min