![Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26ACFA42-EFA2-469C-BEA0-411CAB53687B/Derivates/00259093-514c-42f2-a2fd-b1a9084ab77a.jpg)
Wersje kompatybilne
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 65.8 mg
Alternatywne przepisy
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Sunflower and nori filling
3sa 10 dk
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1ч. 20 мин.
Artichoke and bean ragout
1ч. 30 мин.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Fresh fennel salad
10min
Miso coleslaw
20 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min