Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
canned sauerkraut lightly drained150 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
cabbage shredded100 g
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)60 g
-
water1300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
dried bay leaf1
-
tomato paste40 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)250 g
-
chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)150 g
-
dried marjoram1 tsp
-
ground caraway seeds1 pinch
-
sourdough bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1577.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
1333 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avo and egg spread
35 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Zucchini soup
25 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Ukrainian borscht
35 min
Poppy seed torte
5 godz.
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min