Urządzenia i Akcesoria
Warm beetroot dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
568 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 Min
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Zucchini soup
25 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min