Urządzenia i Akcesoria
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil plus extra 2 tbsp60 g
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
-
baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.3 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min