Urządzenia i Akcesoria
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil plus extra 2 tbsp60 g
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
-
baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.3 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Mole verde with chicken
1 godz.
Fermented Carrots
84 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min