Pasta jajeczna

4.8 7.8K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji

Składniki

  • 30 - 40 g cebuli przekrojonej na pół
  • 5 - 6 jajek ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 - 2 łyżki koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli ziołowej
  • 2 łyżeczki musztardy łagodnej

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 55.9 kcal / 233.8 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 177.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...