
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g wody, o temperaturze pokojowej
- 4 jajka (rozmiar M), schłodzone
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 257.3 kJ / 61.5 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 65.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie ryżu
25 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 Min
Gotowanie makaronu
20min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 Min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Purée ziemniaczane
50 Min
Jajka sadzone na parze
15min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
50 Min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40 Min
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
30 Min