Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie jajek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
wody o temperaturze pokojowej400 g
-
jajka (rozmiar M), schłodzone4
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
61.5 kcal /
257.3 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
65.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 min
Gotowanie makaronu (TM5, TM6)
20 min
Gotowanie ryżu
25 min
Jajka sadzone na parze
15 min
Purée ziemniaczane
50 min