Tarama maison, toasts de concombre

Tarama maison, toasts de concombre

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
  • 3 tranches de pain de mie complet sans croûte
  • 100 g de lait
  • 2 c. à café de jaune d'œuf
  • 100 g d'huile de tournesol
  • du poivre moulu
  • 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
  • 50 g d'œufs de saumon
  • ciboulette fraîche ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 118 kcal / 494 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...