Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 150 g de vin rosé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de thym frais
- 4 pêches de belle taille
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 770 kJ / 185 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pêches au basilic
30min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Poires au vin rouge
3h 20min
Chutney de figues
4h
Asperges à la flamande
25 min
Asperges sauce mousseline
1h
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min