Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 150 g de vin rosé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de thym frais
- 4 pêches de belle taille
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 770 kJ / 185 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1hod. 30min
Chutney d'abricots
4 Std.
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2hod. 15min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Pêches au basilic
30 Min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Confiture figue-romarin
50 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Soupe de melon au basilic
2hod. 15min