
Urządzenia i Akcesoria
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
100 g de pignons de pin
-
200 g de raisins secs
-
5 clous de girofle
-
1000 g d'eau
-
450 g de riz rond blanc, spécial dessert
-
100 g de sucre en poudre
-
1 c. à soupe de cannelle en poudre
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
393.6 kcal /
1657.5 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
59.2 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Evasions gourmandes
65 Przepisów
Francja
Francja