Fumet de poisson
TM6 TM5

Fumet de poisson

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • 30 g d'échalotes
  • 50 g de carotte, coupée en tronçons
  • 40 g de beurre, coupé en morceaux
  • 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
  • 1 bouquet garni
  • 600 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec

Wartości odżywcze
na 600 g
Kalorie
1497 kJ / 363 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
1 g
Sód
24 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy