Glace rhubarbe, romarin et estragon
TM6 TM5 TM31

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 (6 ocen)

Składniki

La veille

  • 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux

Le jour même

  • 1 branche d'aiguilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
4298 kJ / 1015 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
2019 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
25 g
Sód
172 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy