Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2019 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 172 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chou rouge aigre-doux
35min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 min
Crème glacée à la rhubarbe
2 Std. 35 Min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Compote rhubarbe fraise
35min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 godz.
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 Std. 40 Min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Orange givrée
12 godz.
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min