Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2019 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 172 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée fraise-soja
4 godz. 20 min
Glace à l'oseille
3h 20 min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 Std. 15 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Sorbet pomme verte et calvados
12hod.
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3hod. 35min
Pâtes fraîches jaunes
1h
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2j 10 menit
Compote de rhubarbe
1h 5min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Compote rhubarbe fraise
35min