Urządzenia i Akcesoria
Frittata cukiniowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
20 g czerstwego chleba pokrojonego na kawałki
-
60 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
20 - 25 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
6 jajek
-
1 łyżeczka soli
-
200 g cukinii pokrojonej na kawałki
-
2 cebule dymki ze szczypiorkiem, pokrojone na 2 cm kawałki
-
500 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
16 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50 min
Mini frittaty z warzywami
35 min
Frittata z cukinią
55 min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 godz. 20 min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1 godz. 10 min
Krążki cukinii nadziewane masą serową
55 min
Zielone omleciki z Varomy
40 min
Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
40 min
Batony warzywno-serowe
1 godz.
Frittata z resztkami warzyw
35 min
Frittata niskowęglowodanowa
40 min
Tarta z dynią
1 godz. 40 min