Frittata cukiniowa
TM5 TM6

Frittata cukiniowa

4.3 (9 ocen)

Składniki

  • 20 g czerstwego chleba, pokrojonego na kawałki
  • 60 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 - 25 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 6 jajek
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g cukinii, pokrojonej na kawałki
  • 2 cebule dymki, ze szczypiorkiem, pokrojone na 2 cm kawałki
  • 500 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
848 kJ / 203 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie