Frittata cukiniowa

Frittata cukiniowa

4.4 96 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • 20 g czerstwego chleba pokrojonego na kawałki
  • 60 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 - 25 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 6 jajek
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g cukinii pokrojonej na kawałki
  • 2 cebule dymki ze szczypiorkiem, pokrojone na 2 cm kawałki
  • 500 g wody

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 203 kcal / 848 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...