
Urządzenia i Akcesoria
Frittata cukiniowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
czerstwego chleba pokrojonego na kawałki20 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki60 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście20 - 25 g
-
jajek6
-
soli1 łyżeczka
-
cukinii pokrojonej na kawałki200 g
-
cebule dymki ze szczypiorkiem, pokrojone na 2 cm kawałki2
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
203 kcal /
848 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Kulki owsiane z burakiem i borówkami
30 min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1 godz. 45 min
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
45 min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1 godz. 10 min
Frittata z cukinią
55 min
Placki szpinakowe z dipem serowo-paprykowym
40 min
Buraczano-gryczane placki z serem i słonecznikiem
2 godz.
Frittata ze szparagami
50 min
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1 godz.
Omlet z jarmużem
35 min
Frittata z resztkami warzyw
35 min
Zielona shakshuka na Varomie
30 min