Frittata cukiniowa

Frittata cukiniowa

4.4 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • czerstwego chleba pokrojonego na kawałki
    20 g
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    60 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    20 - 25 g
  • jajek
    6
  • soli
    1 łyżeczka
  • cukinii pokrojonej na kawałki
    200 g
  • cebule dymki ze szczypiorkiem, pokrojone na 2 cm kawałki
    2
  • wody
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 203 kcal / 848 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...