
Urządzenia i Akcesoria
Frittata ze szparagami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki40 g
-
cebuli przekrojonej na pół60 g
-
szparagów zielonych, bez twardych końcówek, pokrojonych na kawałki (2-3 cm)250 - 300 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
jajek6
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
208 kcal /
870 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bakłażanowe roladki z szynką parmeńską
50 min.
Frittata cukiniowa
40 min.
Gołąbki z dorszem
1h 20 min.
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min.
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1h 10 min.
Frittata z groszkiem i pomidorowym chutneyem
1h 25 min.
Suflety kalafiorowe
55 min.
Szparagi z soczewicą i salsą verde
45 min.
Omlet z jarmużem
35 min.
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1h
Frittata niskowęglowodanowa
40 min.
Zapiekanka z mielonym mięsem, bakłażanem i cukinią
1h 25 min.