Frittata ze szparagami
TM6 TM5

Frittata ze szparagami

4.3 (68 ocen)

Składniki

  • 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 60 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 250 - 300 g szparagów, zielonych, bez twardych końcówek, pokrojonych na kawałki (2-3 cm)
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 6 jajek
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 500 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
870 kJ / 208 kcal
Białko
14.8 g
Węglowodany
3.5 g
Tłuszcz
15.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy