Frittata ze szparagami

Frittata ze szparagami

4.4 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje

Składniki

  • 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 60 g cebuli przekrojonej na pół
  • 250 - 300 g szparagów zielonych, bez twardych końcówek, pokrojonych na kawałki (2-3 cm)
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 6 jajek
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 500 g wody

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...