
Urządzenia i Akcesoria
Frittata ze szparagami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
60 g cebuli przekrojonej na pół
-
250 - 300 g szparagów zielonych, bez twardych końcówek, pokrojonych na kawałki (2-3 cm)
-
20 g oliwy z oliwek
-
6 jajek
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
500 g wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
208 kcal /
870 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA
9 Przepisów
Polska
Polska