Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia foremek
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
½ pęczka koperku, świeżego
-
250 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
-
30 g mleka
-
70 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
500 g wody
-
serek kremowy z ziołami ilość do podania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
15 g
Kalorie
784 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Muffiny warzywno-jajeczne z serem
2 godz.
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1 godz. 20 min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3 godz.
Frittata ze szparagami
50 min
Klopsiki z ciecierzycy i szynki
1 godz. 5 min
Pełnoziarnista tarta z łososiem, szpinakiem i pomidorkami
1 godz. 45 min
Muffinki brokułowe z szynką
1 godz.
Kotlety (croquetas) z łososia i ziemniaków
1 godz.
Babeczki z nadzieniem z parmezanu i suszonych pomidorów z Varomy
1 godz.
Dorsz gotowany w mleku z sosem porowym, marchewką i ryżem
30 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Muffinki makaronowe
1 godz.