Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia foremek
-
40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
½ pęczka koperku, świeżego
-
250 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
-
30 g mleka
-
70 g mąki pszennej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki pieprzu, mielonego
-
500 g wody
-
serek kremowy z ziołami ilość do podania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
15 g
Kalorie
784 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SZYBKO I SMACZNIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1 godz. 20 min
Jajka w kokilkach na parze
45 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Terrina z łososia i ricotty
4 godz. 35 min
Prażnica z wędzoną makrelą na Varomie
25 min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40 min
Pełnoziarnista tarta z łososiem, szpinakiem i pomidorkami
1 godz. 45 min
Wytrawne muffiny cukiniowe
1 godz. 10 min
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1 godz.
Muffiny warzywno-jajeczne z serem
2 godz.
Muffinki makaronowe
1 godz.
Placki cukiniowe z dipem bazyliowym
35 min