
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di baita
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di Gruviera a pezzi (3 cm)100 g
-
di porro a pezzi (3 cm)150 g
-
di cipolla a metà80 g
-
di carote pelate e a pezzi (3 cm)100 g
-
di patate pelate e a pezzi (3 cm)260 g
-
di burro30 g
-
di acqua500 g
-
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)2
-
di pasta corta a piacere50 - 80 g
-
di latte200 g
-
di panna (min. 30% di grassi) (opcjonalnie)100 g
-
di spinaci baby freschi lavati100 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di noce moscata in polvere1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
481 kcal /
2009 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy