Salmone con salsa bernese e asparagi
TM5 TM6

Salmone con salsa bernese e asparagi

4.7 (45 ocen)

Składniki

Salsa bernese

  • 1 scalogno a pezzi
  • 40 g di aceto
  • 60 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di dragoncello secco
  • 120 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Salmone

  • 500 g di acqua
  • 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di asparagi verdi puliti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2445.6 kJ / 584.5 kcal
Białko
47.7 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
39.6 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Błonnik
2.8 g
Sód
167.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy