Salmone con salsa bernese e asparagi

Salmone con salsa bernese e asparagi

4.7 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Salsa bernese
  • scalogno a pezzi
    1
  • di aceto
    40 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di dragoncello secco
    1 cucchiaino
  • di burro morbido, a pezzi
    120 g
  • tuorli
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
Salmone
  • di acqua
    500 g
  • filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
    4
  • di sale
    1 pizzico
  • di asparagi verdi puliti
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 584.5 kcal / 2445.6 kJ
Białko 47.7 g
Tłuszcz 39.6 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 19.5 g
Sód 167.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...