Zuppa di farro e castagne
TM6 TM5 TM31

Zuppa di farro e castagne

4.3 (59 ocen)

Składniki

  • 1350 g di acqua (di cui 850 calda)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di farro perlato
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di verdure miste (zucca, carote, patate, zucchine) a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 12 castagne cotte e pelate a pezzi
  • pepe nero macinato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1512.5 kJ / 361.5 kcal
Białko
10.3 g
Węglowodany
58.5 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
13 g
Sód
630.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy