
Urządzenia i Akcesoria
Torta di spinaci greca
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
di Feta a pezzi (2-3 cm)350 g
-
di yogurt greco bianco150 g
-
di acqua500 g
-
di spinaci freschi (peso netto), puliti500 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
spicchio di aglio1
-
uova3
-
di sale1 pizzico
-
di pepe in polvere1 pizzico
-
di noce moscata in polvere2 pizzichi
-
di aneto secco (opcjonalnie) o di origano secco2 pizzichi
-
di burro fuso150 g
-
di pasta fillo pronta (12 fogli)250 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
432 kcal /
1807 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Etnico vegetariano
5 Przepisów
Włochy
Włochy