Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 1294.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Porc au caramel
45 min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Poulet basquaise
50min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Rougail saucisse et riz
50min