Tomates farcies à l'ancienne

Tomates farcies à l'ancienne

4.7 444 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • oignon de grande taille, coupé en quatre
    1
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    15 g
  • tomates de grande taille, mûres, mais fermes
    6
  • du sel
  • de pain de mie blanc coupé en morceaux
    50 g
  • de restes de viande cuite coupés en morceaux
    200 - 300 g
  • de chair à saucisse
    250 g
  • œuf
    1
  • de persil frais haché
    3 c. à soupe
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 197 kcal / 1234 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...