Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
lub 5 g de gingembre en poudre - 2 g de quatre-épices
- 25 g de sauce de soja
- 100 g de caramel liquide maison (Voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, grossièrement concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nouilles au curry et porc
50min
Porc aux lentilles
1h 20min
Joues de bœuf au cidre
3ωρ. 15 λεπτ.
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Porc au caramel
45min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20min
Caramel liquide
25min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25 min
Bœuf coco
3h 20 min
Rougail saucisse et riz
50min
Echine au caramel, riz parfumé
1 godz. 15 min