Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
lub 5 g de gingembre en poudre - 2 g de quatre-épices
- 25 g de sauce de soja
- 100 g de caramel liquide maison (Voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, grossièrement concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Nouilles au curry et porc
50 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Caramel liquide
25 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc au sucre
45min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min