
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle z pesto z bobu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
makaronu, suchego, typu tagliatelle600 g
-
woda do gotowania makaronu
-
soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu¼ łyżeczki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki80 g
-
orzeszków piniowych plus dodatkowa ilość do dekoracji50 g
-
ząbek czosnku1
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji6 gałązek
-
bobu, z puszki odsączonego z zalewy150 g
-
oliwy z oliwek100 g
-
pieprzu cayenne, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
644 kcal /
2699 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA WEGE
11 Przepisów
Polska
Polska