KUCHNIA WEGE

11 Przepisów

Wegetariańskie dania obiadowe z kuchni całego świata. Szybkie i proste, a przede wszystkim smaczne. Co dziś wybierzesz — zieloną zupę minestrone, potrawkę z cukinii i ciecierzycy czy grecki gulasz ziemniaczany? Na zdrowie!

Letnie rollsy z sosem z kolendry

Letnie rollsy z sosem z kolendry

1 godz.

Potrawka z cukinii i ciecierzycy

Potrawka z cukinii i ciecierzycy

30 min

 Grecki gulasz ziemniaczany

Grecki gulasz ziemniaczany

45 min

Makaron z bakłażanem "po bolońsku"

Makaron z bakłażanem "po bolońsku"

35 min

Zupa z fenkułem i komosą ryżową

Zupa z fenkułem i komosą ryżową

25 min

Tagliatelle z pesto z bobu

Tagliatelle z pesto z bobu

30 min

Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym

Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym

1 godz.

Zielona zupa minestrone

Zielona zupa minestrone

40 min

Makaron z żółtej cukinii z salsą pietruszkową

Makaron z żółtej cukinii z salsą pietruszkową

35 min

Placki z batatów i cukinii z dipem z nerkowców

Placki z batatów i cukinii z dipem z nerkowców

40 min

Sałatka z fasolką szparagową i serem feta

Sałatka z fasolką szparagową i serem feta

1 godz.