Ma po dou fu (mapo tofu)
TM6 TM5 TM31

Ma po dou fu (mapo tofu)

3.1 (40 ocen)

Składniki

  • 2 tsp vegetable oil
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 80 g pork mince
  • 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
  • ½ tsp chilli powder
  • 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
  • 30 g garlic cloves, cut into thin slices
  • ½ tsp chilli paste (see Tips)
  • 1 tsp red chilli oil (see Tips)
  • 80 g water
  • 1 tsp light soy sauce
  • 2 tsp dark soy sauce

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
905.2 kJ / 215.5 kcal
Białko
18.1 g
Węglowodany
2.1 g
Tłuszcz
14.2 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
5.6 g
Sód
304.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy