Urządzenia i Akcesoria
Ma po dou fu (mapo tofu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.5 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
905.2 kJ /
215.5 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Mapo tofu
15 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min