Urządzenia i Akcesoria
Radish cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.1 g
Kalorie
1006 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Asian Peanut Sauce
1 Std. 20 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min