Urządzenia i Akcesoria
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
886.2 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
3941.9 kJ /
942.2 kcal
Tłuszcz
68.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min