Urządzenia i Akcesoria
Pork ribs with black bean sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
pork ribs cut into ribs600 - 800 g
-
water plus extra for boiling800 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces1
-
potato starch1 tbsp
-
white sugar½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
Chinese black bean sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onions/shallots cut into slices, for garnishing1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2727.5 mg
Białko
89.4 g
Kalorie
3124.2 kJ /
743.9 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Braised pork belly
55 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min