Pork ribs with black bean sauce

Pork ribs with black bean sauce

4.3 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions

Składniki

  • pork ribs cut into ribs
    600 - 800 g
  • water plus extra for boiling
    800 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces
    1
  • potato starch
    1 tbsp
  • white sugar
    ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Chinese black bean sauce
    2 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • soy sauce
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • spring onions/shallots cut into slices, for garnishing
    1 - 2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 743.9 kcal / 3124.2 kJ
Białko 89.4 g
Tłuszcz 35.3 g
Węglowodany 15.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Sód 2727.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...