Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g garlic cloves
- 75 g eschalot
- 200 g fresh red chillies, cut into halves
- 100 g curly red chilli, cut into halves
- 35 g palm sugar
- 100 g vegetable oil
- 1 tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 5337.7 kJ / 1275.8 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 98.2 g
- Tłuszcz
- 101.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 1939.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Indonesian green spice paste
40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Madurese chicken satay
1h 30 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Indonesian white spice paste
35min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min