Urządzenia i Akcesoria
Indonesian red spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves75 g
-
eschalot75 g
-
fresh red chillies cut into halves200 g
-
curly red chilli cut into halves100 g
-
palm sugar35 g
-
vegetable oil100 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1939.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
5337.7 kJ /
1275.8 kcal
Tłuszcz
101.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
98.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Soy Milk
30 min
Indonesian green spice paste
40 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min