Urządzenia i Akcesoria
Indonesian red spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves75 g
-
eschalot75 g
-
fresh red chillies cut into halves200 g
-
curly red chilli cut into halves100 g
-
palm sugar35 g
-
vegetable oil100 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1939.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
5337.7 kJ /
1275.8 kcal
Tłuszcz
101.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
98.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Indonesian green spice paste
40 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Portuguese green eggs
50 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min