Xi hu niu rou geng (beef broth)
TM6 TM5 TM31

Xi hu niu rou geng (beef broth)

4.4 (26 ocen)

Składniki

  • 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
  • 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 20 g vegetable oil
  • 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
  • 150 g silken tofu, cut into thin strips
  • 600 g water, plus 2 tablesoons extra
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 3 egg whites
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ground white pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
604.4 kJ / 143.9 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
4.3 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
2.1 g
Sód
949.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy