Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 949.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Tom kha prawns
25 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Coconut fish curry
1h 10 min