Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 949.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Pad kra pow
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min