Urządzenia i Akcesoria
Xi hu niu rou geng (beef broth)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet partially frozen, then cut into thin slices120 g
-
cornflour plus 1 teaspoon extra1 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
vegetable oil20 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks80 g
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
water plus 2 tablesoons extra600 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
egg whites3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing10 sprigs
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.5 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
604.4 kJ /
143.9 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut lamb curry
2 godz.
Char Kway Teow
15 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min