![Chao qing cai (Chinese greens) Chao qing cai (Chinese greens)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A237A06-0116-4582-8A61-6F3805F81F93/Derivates/B24F39F0-A40A-413F-9184-9FFB33555590.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 320.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Mapo tofu
15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Yam Rice
45 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3klst