Urządzenia i Akcesoria
Chao qing cai (Chinese greens)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min