Urządzenia i Akcesoria
Chao qing cai (Chinese greens)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min