
Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
253.5 kcal /
1059 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
60 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska