Marynata teriyaki
TM5 TM6

Marynata teriyaki

4.5 (40 ocen)

Składniki

  • 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 100 g sosu sojowego
  • 100 g wody
  • 80 g brązowego cukru
  • 15 g oleju sezamowego
  • 15 - 20 g octu ryżowego
  • 2 łyżki skrobi kukurydzianej, wymieszanej z 2 łyżkami wody

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
2577 kJ / 616 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
115.8 g
Tłuszcz
15.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy