WIĘCEJ SMAKU

11 Przepisów

To bazowe przepisy umożliwiające rumienie mięs — wieprzowiny, wołowiny i drobiu oraz krewetek. Efekt, którego oczekujesz oraz więcej smaku i aromatu. To wszystko dzięki urządzeniu Thermomix® TM6.

Rumienienie wołowiny (medium rare)

Rumienienie wołowiny (medium rare)

4.4

15min

Mocne rumienienie wołowiny (well done)

Mocne rumienienie wołowiny (well done)

4.2

10min

Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)

4.9

15min

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)

4.2

15min

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

4.2

15min

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.7

15min

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.7

15min

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.4

15min

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7

15min

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.9

15min

Delikatne rumienienie krewetek

Delikatne rumienienie krewetek

4.5

15min