
Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
warzyw, mieszanych pokrojonych na kawałki (np. selera naciowego, marchewki, cebuli, patrz wskazówka)100 g
-
tymianku, świeżego tylko liście2 gałązki
-
wołowiny (np. polędwicy, ligawy, rostbefu), bez ścięgien i białych błonek, w jednym kawałku500 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do smażenia mięsa40 g
-
pieczarek pokrojonych w plastry150 g
-
liście laurowe, suszone2
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM2 czubate łyżeczki
-
koncentratu pomidorowego25 g
-
czerwonego wina, wytrawnego80 g
-
wody80 g
-
natka pietruszki, świeża tylko liście, drobno posiekane, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Udka z kurczaka teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
2 godz.
Wolno gotowany gulasz wołowy z dynią i papryką (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 45 min
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 20 min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1 godz. 15 min
Policzki wołowe duszone w winie, purée z batatów i brokuły
2 godz.
Wolno gotowane koreańskie żeberka i fajitas (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 10 min
Wolno gotowana jagnięcina z ogórkowym kuskusem i miętą (z osłoną noża miksującego)
9 godz.
Wolno gotowana łopatka wieprzowa (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 20 min
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 50 min
Wołowina w czerwonym winie
2 godz. 10 min
Wolno gotowane żeberka w sosie barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min