
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1
Składniki
-
oleju10 g
-
masła10 g
-
cebuli szalotki , przekrojonej wzdłuż na pół250 g
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min