Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g oleju
- 10 g masła
- 250 g cebuli szalotki, przekrojonej wzdłuż na pół
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Rumienienie 200 g pora
20min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min